NOVINKY
ZBOŽÍ V AKCI
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
KONTAKTY
Stejně jako můžete vařené jídlo pokazit špatně zvoleným kořením či přesolením, můžete uzení masa zcela znehodnotit nevhodně zvoleným dřevem. Naopak, když vyberete správně, stane se z Vašeho masa umělecké dílo, a v puse se bude rozplývat.
Mnoho labužníků se pravděpodobně shodne na tom, že mezi největší delikatesy patří čerstvé uzené maso přímo z udírny.
Nemusíte mít velký hlad, a přesto stačí jen slovo a začnou se Vám na jazyku neodbytně sbíhat sliny. Jak dlouho je ideální udit bůček, abyste si na něm opravdu pochutnali?
V odkazu níže najdete tabulku jak nasolit a naložit maso k uzení.
Pokud Vás již omrzelo kupovat produkty, u kterých nevíte, jakého jsou původu a máte rádi si dát dobré uzené, je udírna skvělá volba. V domácí udírně si můžete vytvořit dle vlastní fantazie skvělý sýr z tvarohu třeba s příchutí chilli papriček, nebo s ořechy, fantazii se meze nekladou.